Velkommen til idrætsinstitutionen, LilleArena

LilleArena er en kommunal børneinstitution med to afdelinger, henholdsvis en vuggestue med 48 pladser og børnehave med plads til 110 børn.

Institutionen har til huse i et flot nyt hus på Robert Jacobsens Vej i Ørestad Syd som nabo til Royal Arena.

Institutionen har en idrætsprofil der betyder at personalet arbejder med pædagogisk idræt som metode. Pædagogisk idræt er en teori og metode, der låner elementer fra idræt, leg og bevægelse, og har samtidig fokus på selvhjulpenhed, kost og sundhed. Hverdagen består i pædagogiske idrætsaktiviteter som personalet organiserer, og leg hvor børnene leger på deres egne betingelser. Målet er at understøtte børnenes trivsel og udvikling, og motivere livslang glæde ved at bevæge sig. Institutionens indendørs- og udendørsmiljøer er indrettet på en måde der inspirerer og udfordrer børnenes egen leg og skaber rum for voksenstyrede aktiviteter.

 

Følg barnets hverdag og trivsel på KbhBarn

I Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune værdsætter vi det tætte samarbejde med forældrene. 

Derfor har alle forældre i kommunale og selvejende institutioner nu mulighed for at få adgang til hurtigere og lettere dialog med deres barns institution.

Systemet der gør dette muligt hedder KbhBarn. KbhBarn gør det muligt at følge barnets hverdag og trivsel digitalt via hjemmeside, intranet og apps.